Webfejlesztés

Vállaljuk mind az egyszerű honlapok, mind a komoly webalkalmazások készítését. Szolgáltatásaink közé tartozik a művészi arculat, design, az oldalak tartalmának megtervezése és felépítése, a teljeskörű grafikai szolgáltatás, animációk készítése, valamint egyéni webes alkalmazások fejlesztése is.

Az általunk készített oldalaknál természetes a teljes szabványosság, és a böngészőfüggetlen kialakítás, ami biztosítja, hogy cégének hosszú távon minőségi weboldala legyen. Magyarországon elsőként, ráadásul felár nélkül vállaljuk az ún. táblázatmentes, CSS szerkesztésű oldalak készítését, így Ön elsőként élvezheti annak előnyeit! Az oldalak forráskódjának mérete jelentősen csökken, így az oldalak betöltési ideje is a töredékére csökkenhet!

A weboldalak készítése során első és legfontosabb lépés, hogy a megrendelő pontosan tudja, hogy pontosan milyen célokat szeretne elérni a weboldalával, webáruházával. Kollegáink nem csak megtervezik, leprogramozzák az Ön elképzeléseit, hanem a munka végeztével meg is tanítják Önnek, hogy hogyan tudja legjobban kihasználni az online megjelenését.

Webdesign

Weboldalak, webáruházak készítése

Szoftverfejlesztés

“Egy üzletre alapozott barátság jobb,
mint egy barátságra alapozott üzlet.”