Tárhely szolgáltatás

A tőlünk megrendelt, vagy már régebben elkészített honlapját elhelyezheti szerverünkön, amely az elérhető szükséges legnagyobb hálózati sebességgel és rendelkezésre állással üzemel. A megrendelhető csomagok közül mindenki megtalálja a számára megfelelőt, amelyek közül már a legkisebb is alkalmas dinamikus oldalak elhelyezésére. Amennyiben a csomagok közül még a rendelhető opciók igénybe vételével sem talál kielégítőt, lehetősége van egyedi konstrukció igénylésére is. Kérjük ebben az esetben igényeit juttassa el ügyfélszolgálatunkra e-mailben vagy telefonon.


Szolgáltatás C1 csomag C2 csomag C3 csomag Custom csomag
Tárhely mérete 1000MB 2000MB 10000MB Egyedi
Postafiók 10 db POP3 20 db POP3 50 db POP3 Egyedi
Alias
Webmail
Web-statisztika
FTP hozzáférés
PHP
mySQL
SSL
Fizetendő éves díj nettó 9 900 Ft nettó 19.990 Ft nettó 39.990 Ft Megállapodás szerint


Tárhelyet bérlő ügyfeleinknek szükség esetén 2 évre domain regisztrációs díjatkell fizetni. A táblázatban szereplő árak minden esetben éves díjak és a 27% ÁFÁ-t nem tartalmazzák! A rendelhető opciókat külön kérésre kapcsoljuk be. Amennyiben a kiválasztott csomaghoz tartozó e-mail postafiókok száma nem elegendő, darabonként havi 100 Ft ellenében tudunk továbbiakat biztosítani. Amennyiben önhibánkból az esetleges technikai problémákat két munkanapon belül nem tudjuk elhárítani, az aktuális hónapot követő havidíjat elengedjük.
 

Netrádió szolgáltatás

A hagyományos rádióadáshoz hasonlítva az Internet rádió nem kizárólag hanganyag átvitelére alkalmas. Egy Internetes rádióadáshoz kapcsolhatunk képeket, szöveget, Internetes hivatkozásokat, valamint interaktívvá tehetjük üzen?fallal vagy chat szobákkal. Ezzel az el?relépéssel a hallgató már nem csupán egy rádióadást hallgat. A cikk elején lév? példában a rádióhallgató aki a nyomtatóról hallotta a hirdetést, egy Internetes hivatkozás segítségével megrendelte azt, az Internetes rádióadó honlapján keresztül.

A hirdetők és a fogyasztók közötti kapcsolat az Internetes rádióadásokon át interaktívabbá válik. Ez a kiterjesztett média kapacitás többféleképpen is kihasználható. Például az Internet rádió segítségével folytatható képzés vagy oktatás, amihez biztosítunk hivatkozásokat különböző dokumentumokhoz és fizetési módokhoz. A kapcsolat az oktató felé is interaktívabbá válik.

Mire van szüksége, hogy a hagyományos rádióadás az Interneten is hallható legyen?

Hanganyag sugárzására az Interneten kétféle megoldás létezik: a letöltés és a streaming média. Letöltésnél egy audio fájl tárolódik el a felhasználó számítógépén. Az audio letöltések legnépszerűbb formái az olyan tömörített formátumok mint az MP3, de bármilyen audio fájl továbbítható web vagy FTP site-on keresztül. A streaming audio nem tárolódik, csak lejátszásra kerül.

Ez egy folyamatos adás, ami a következő három szoftvercsomagon keresztül működik: kódoló, szerver és lejátszó. A kódoló a hanganyagot streaming formátumra konvertálja, a szerver elérhetővé teszi az Interneten keresztül, és a lejátszó lejátssza a hanganyagot. Élő adáshoz a kódoló és a streamer valós időben dolgoznak együtt. A hanganyag a hangkártyán keresztül bekerül a kódolóval rendelkező számítógépbe, majd ez feltöltődik a szerverre. Mivel ehhez nagy mennyiségű számítástechnikai erőforrás szükséges, a szerver dedikált szerver kell legyen.

Minőség Csatornák száma Ár Ft / hó
64-192 kbits/s maximum 50 nettó 4 990 Ft
64-192 kbits/s maximum 100 nettó 7 990 Ft
64-192 kbits/s maximum 200 nettó 11 900 Ft
64-192 kbits/s 200+ egyedi megállapodás szerint


“Egy üzletre alapozott barátság jobb,
mint egy barátságra alapozott üzlet.”