Domain szolgáltatás

Domain szolgáltatásunk teljeskörű megoldást kínál az Ön által kívánt hazai (ékezetes és ékezet nélküli), illetve nemzetközi domain nevek regisztrálására és fenntartására. Domain név bejegyzése csak névfenntartással (DNS) együtt rendelhető!

DOMAIN IGÉNYLŐ LETÖLTÉSE DOMAIN IGÉNYLŐ LETÖLTÉSE

Domain név átkérése más szolgáltatótól

A már korábban (más szervezet által) regisztrált domain név szolgáltatását átvesszük. Az átkérést csak a nevet regisztrált személy vagy szervezet kérheti az Igénylőlap kitöltésével és a szükséges dokumentumok mellékelésével. A domain nevek átkérése ingyenes!


Domain parkoltatás

Amennyiben Ön még nem készítette el honlapját, de szeretné a domain nevét sajátjának tudni, lehetősége van arra, hogy alacsony költségen fenntartsa. A parkoltatás ideje alatt web és mail szolgáltatás nem vehetőigénybe. Ha aktiválni szeretné, a DNS szolgáltatás megrendelésével van lehetősége rá.


Domain átirányítás

Ha Ön még nem rendelkezik saját webszerverrel, de ha már elhelyezte honlapját valahol az Interneten (pl.: egy ingyenes szolgáltatónál), a domain nevére érkező kéréseket arra az oldalra irányítjuk. A szolgáltatást csak működő domainre aktiválható.


Domain alias

Olyan domain név (pl.: egy www.domain2.hu), ami a már létező www.domain1.hu címre mutat. Feltétele egy már működő domain megléte.
Domain név regisztráció a .com, .net, .org, .info és .biz fődomainek alatt:
Igényelheti bármilyen magánszemély vagy jogi személy, aki azonosságát igazolni tudja. Domain parkoltatása nem lehetséges ezen fődomainek alatt.

NÉZZE MEG, HOGY AZ ÖN ÁLTALL KIVÁLASZTOTT DOMAIN SZABAD-E!

“Egy üzletre alapozott barátság jobb,
mint egy barátságra alapozott üzlet.”